Актуелне измене

Измене режима
Назад на актуелне измене

Информација о режиму јавног превоза током извођења радова на редовном одржавању у улици Маријане Грегоран на Карабурми

...

Због извођења радова на редовном одржавању у улици Маријане Грегоран на Карабурми, на делу од улице Војводе Мицка Крстића до улице Јухорска, у периоду од 01.07. од 08:30 часова до 15.08.2019. године, доћи ће до промене рада линија јавног превоза.

Током извођења радова предвиђено је затварање коловоза улице Маријане Грегоран, па ће линије јавног превоза бр. 16, 23 и 25 у оба смера саобраћати улицама: Вишњичка, Миријевски булевар, Маријане Грегоран, Салвадора Аљендеа и даље редовном трасом.

Возила са наведених линија ће на измењеном делу трасе користити постојећа стајалишта и новоуспостављено стајалиште „Салвадора Аљендеа 1“, у улици Салвадора Аљендеа (у смеру ка окретници „Карабурма 2“), 50,0 метара после раскрснице са улицом Маријане Грегоран.

Стајалиште „Војводе Мицка Крстића“, у смеру ка окретници Карабурма 2, (линије број 16, 23 и 25) се привремено укида. Возила са наведених линија ће користити стајалиште „Војводе Мицка Крстића“ након раскрснице са улицом Војводе Мицка заједно са линијама бр. 202, 25П, 32, 32Е, 35, 35Л и 74.