Актуелне измене

Измене режима
Назад на актуелне измене

Информација о режиму јавног превоза током извођења радова на редовном одржавању у улици Мишка Крањца

...

Због извођења радова на редовном одржавању у улици Мишка Крањца, на делу од улице Патријарха Димитрија до улице Пилота Михаила Петровића, доћи ће до промене рада линија јавног превоза.

Радови ће се изводити у две фазе и то:

  • Фаза 1 – затварање коловозне траке за смер према улици Борска, у периоду од 08.07.2019. од 08:30 часова до 10.07.2019. године. Током извођења радова у овој фази возила са линија јавног превоза ће саобраћати редовним трасама у смеру ка улици Патријарха Димитрија, док ће у смеру од Ресника и Кнежевца саобраћати на следећи начин:
  • Линије бр. 37 и 501 – Патријарха Димитрија, Варешка, Борска, Мишка Крањца, Пилота Михаила Петровића и даље редовном трасом. 
  •  
  • Линије бр. 47 и 94 – Патријарха Димитрија, Варешка, Борска, Бахтијара Вагабзаде и даље редовном трасом;
  • Линије бр. 54 и 505 –  Патријарха Димитрија, Варешка, Борска, МИЉАКОВАЦ 1, док ће линија бр. 42 у смеру према Петловом брду саобраћати улицама Борска, Хасанагинице, Пере Велимировића, Патријарха Димитрија, Варешка, Борска, Мишка Крањца, Пилота Михаила Петровића и даље редовно.
  • Фаза 2 – затварање коловозне траке за смер према улици Патријарха Димитрија, у периоду од 10.07.2019. до 13.07.2019.године. Током извођења радова у овој фази важиће исти режим саобраћаја као и у претходној фази, односно возила јавног превоза ће у смеру  од Ресника и Кнежевца саобраћати на исти начин као и у претходној фази, док ће ка улици Патријарха Димитрија саобраћати редовном трасом, траком која се у редовном режиму користи за смер према улици Борска, осим:
  • Линије бр. 37 и 501 у смеру према Кнежевцу и линија бр. 42 у смеру према Тргу Славија саобраћати улицама – Пилота Михаила Петровића, Мишка Крањца, Борска, Варешка, Патријарха Димитрија и даље својим редовним трасама; Нови ред вожње за линије можете видети овде: 37, 501;

Укида се стајалиште „Мишка Крањца“ за оба смера кретања у улици Мишка Крањца, док се успостављају привремена стајалишта у Булевару Патријарха Димитрија „Мишка Крањца“, која у постојећем режиму користе возила са привремене линије бр. 3А (Железничка станица „Топчидер“ - Кнежевац).