Актуелне измене

Измене режима
Назад на актуелне измене

Информација о режиму јавног превоза током извођења радова на редовном одржавању у улици Мишка Крањца (II фаза)

...

Због извођења радова на редовном одржавању у улици Мишка Крањца, на делу од улице Пилота Михаила Петровића до улице Борска, доћи ће до промене рада линија јавног превоза.

Радови ће се изводити у две фазе и то:

  • Фаза 1 – затварање коловозне траке за смер према улици Борска, у периоду од 15.07.2019. од 08:30 часова до 17.07.2019.године. Током извођења радова у овој фази возила са линија јавног превоза ће саобраћати редовним трасама у смеру ка улици Патријарха Димитрија, док ће у смеру од Ресника и Кнежевца саобраћати на следећи начин:
  • Линије бр. 37 и 501 – Патријарха Димитрија, Варешка, Борска, Мишка Крањца, Пилота Михаила Петровића и даље редовном трасом;
  • Редовве вожње током радова можете видети овде: 37, 501
  • Линије бр. 47 и 94 – Патријарха Димитрија, Варешка, Борска, Бахтијара Вагабзаде и даље редовном трасом;
  • Линије бр. 54 и 505 –  Патријарха Димитрија, Варешка, Борска, МИЉАКОВАЦ 1, док ће линија бр. 42 у смеру према Петловом брду саобраћати улицама Борска, Хасанагинице, Пере Велимировића, Патријарха Димитрија, Варешка, Борска, Мишка Крањца, Пилота Михаила Петровића и даље редовно, као и
  • Линије бр. 50, 59 и 502 које ће у смеру према Бањици саобраћати улицама Пилота Михаила Петровића, Мишка Крањца, Патријарха Димитрија, Варешка, Борска и даље редовним трасама.
  • Фаза 2 – затварање коловозне траке за смер према улици Патријарха Димитрија, у периоду од 18.07.2019. до 20.07.2019.године. Током извођења радова у овој фази важиће исти режим саобраћаја као и у претходној фази, односно возила јавног превоза ће у смеру  од Ресника и Кнежевца саобраћати на исти начин као и у претходној фази, док ће ка улици Патријарха Димитрија саобраћати редовном трасом, траком која се у редовном режиму користи за смер према улици Борска, док ће линије бр. 50, 59 и 502 у смеру према Бањици саобраћати као и у претходној фази.