Актуелне измене

Назад на актуелне измене

Информација о режиму јавног превоза током извођења радова на углу улица Војислава Илића и Мис Ирбијева

...

Током извођења радова на прикључењу на водоводну и канализациону мрежу тржног центра на углу улица Војислава Илића и Мис Ирбијева у периоду од 15.08. до 02.09.2019.године, доћи ће до промена у раду линија јавног превоза.

Радови ће се изводити по фазама и то:

  • Фаза 1 – у периоду од 15.08. до 24.08.2019.године.
  • Фаза 2 – у периоду од 25.08. до 02.09.2019.године.

Током извођења радова у обе фазе, возила јавног превоза ће саобраћати на следећи начин:

  • Возила са линије бр. 20 ће у смеру ка Миријеву саобраћати редовном трасом, док ће у смеру ка Великом мокром лугу саобраћати улицама Мис Ирбијева, Крижанићева, Великоморавска, Војислава Илића и даље редовно;
  • Возила са линије бр. 21А ће у смеру ка Учитељском насељу саобраћати у складу са трасом дефинисаном у склопу радова на Тргу републике (Војислава Илића, Мис Ирбијева...), док ће у смеру ка граду саобраћати улицама Мис Ирбијева, Крижанићева, Великоморавска, Војислава Илића и даље у складу трасом дефинисаном у склопу радова на Тргу републике.

Током извођења радова у обе фазе, уместо стајалишта „Римска“, возила са линије бр. 20 ће у смеру према Великом мокром лугу користити стајалиште „Римска“, које у постојећем режиму користе возила са линија бр. 19 и 29, док ће возила са линије бр. 21А у смеру према граду користити привремено стајалиште „Војислава Илића 1“ у улици Великоморавска, око 30 метара испред раскрснице са улицом Војислава Илића. Осим тога, током извођења радова у фази 2 биће укинуто стајалиште „Римска“ за обе линије у смеру према Учитељском насељу и Миријеву.