Актуелне измене

Назад на актуелне измене

Информација о завршетку радова на рехабилитацији ул. Маријене Грегоран и наставку радова ЈКП „Београдски водовод и кнализација“ у ул. Војводе Мицка Крстића

...

Због завршетка радова у улици Маријане Грегоран, на деоници од ул. Војводе Мицка Крстића до ул. Салвадора Аљенде, oд понедељка 02.09.2019. године поново је успостављен редован режим рада линијa ЈЛПП–а бр: 16, 23 и 25.

Због радова којe изводи ЈКП „Београдски водовод и кнализација“ на реконструкцији водоводне мреже у улици Војводе Мицка Крстића, у периоду од 02.09. – 21.10.2019.године, доћи ће до промене рада режима линијa ЈЛПП – а 16, 23 и 25:

  • У смеру ка терминусу „Карабурма 2“ линије јавног превоза броја 16 и 23 ће саобраћати следећим улицама: Булевар деспота Стефана, Мије Коваћевића, Драгослава Срејовића, Маријане Грегоран и даље редовном трасом, а линија бр. 25 улицама Мије Коваћевића, Драгослава Срејовића, Маријане Грегорани и даље редовном трасом. Возила са наведених линија ће на измењеном делу трасе користити постојећа стајалишта и новоуспостављено привремено стајалиште „Маријане Грегоран 1“, у улици Маријане Грегоран у висини кућног броја 34.

У смеру ка центру града - линије ЈЛПП-а кретаће се редовним трасама (просталим делом коловоза ул. Војводе Мицка Крстића).