Актуелне измене

Назад на актуелне измене

Информација о режиму јавног превоза током извођења радова у улици Др Хуга Клајна на делу од улице Пеђе Милосављевића до улице Љубинке Бобић

...

Током извођења радова на редовном одржавању у улици Др Хуга Клајна на делу од улице Пеђе Милосављевића до улице Љубинке Бобић у Београду (Бежанијска коса), у периоду од 21.05. до 01.07.2020.године, доћи ће до промена у раду линија јавног превоза.

Током извођења радова доћи ће до потпуног затварања коловоза улице Др Хуга Клајна, па ће возила са линија јавног превоза саобраћати на следећи начин:

  • возила са линија бр. 70, 72, 74, 75 и 75Н ће (у случају функционисања ноћног превоза) саобраћати у смеру према Бежанијској коси улицама Марка Челебоновића, Норвешка, Љубинке Бобић, Недељка Гвозденовића до окретнице Бежанијска коса, а у смеру према граду улицама Недељка Гвозденовића, Љубинке Бобић, Норвешка, Пеђе Милосављевића, Хуга Клајна и даље редовним трасама;
  • Возила са линије бр. 613 ће у оба смера саобраћати улицама Николе Добровића, Партизанске авијације, Љубинке Бобић и даље редовно.

 

Успоставља се привремено стајалиште за линију бр. 613 у улици Партизанске авијације, око 30,0 метара после раскрснице са улицом Марка Челебоновића, за смер према насељу Радио фар.

Возила ће на измењеним деловима својих траса користити сва постојећа стајалишта.