Вести

Назад на вести

Линијом JЛПП-a 711 до краја насеља Угриновци, даље уз уговорени превоз

...

На захтев грађана да се у функцији задовољења потребе за свакодневним кретањем и путовањем на релацији између насељених места Шимановци – Крњешевци – Угриновци – Град Београд, изврши повезивање наведених насеља линијом јавног линијског превоза, Секретаријат за јавни превоз је у функцији својих надлежности, почев од понедељка 02.10.2017. године продужио трасу редовне линије ЈЛПП-а бр. 711 до краја насељеног места Угриновци, односно незнатно пре границе Града Београда и Општине Стара Пазова.

Превоз од Угриновца до Шимановца обављаће се на основу уговореног превоза.

У насељу Угриновци, на продуженом делу трасе у Ул. Крњешевачка успостављено је два пара нових стајалишта, у зони раскрснице са Ул. Ударне десетине и Ул. Угриновачких солунаца. Током протекле недеље завршени су радови на уређењу наведених стајалишта, на којима су изграђени нови стајалишни платoи и прилазне стазе до постојећих тротоара.

На делу трасе која је обухваћена уговореним превозом, окретање и промену смера кретања линија врши у центру насеља Шимановци (на Тргу Светог Николаја), док је у шимановачкој индустријској зони успосављено неколико стајалишта на локацијама код компаније ЈУБ, код компаније Бош и код хотела Европа, а у самом насељу Шимановци у главној улици код парка, код раскрснице са Дечком улицом и на Новом насељу.

На линији ће радним даном радити 3 аутобуса са интервалом од 50 минута, док ће суботом и недељом радити 2 возила у интервалу од 65 минута.

Погледајте нови ред вожње линије ЈЛПП-а бр. 711.