Вести

Назад на вести

Линија 522 у већем делу Железника и насеља Виногради

522

...

Почев од понедељка 11.12.2017. године већи део насеља Железник и ободног насеља Виногради биће опслужен постојећом локалном линијом ЈЛПП-а бр. 522 (Нови Железник – Милорада Ћирића – Нови Железник).

На предлог грађана који је подржала и ГО Чукарица, у циљу опслуге већег дела корисника из дела насеља Железник који је у изградњи, након асфалтирања дела Ул. Петра Драпшина и повезивања ове улице са Кружним путем, односно улицом Авалска, Секретаријату за јавни предлог упућен је захтев за делимичну промену трасе линије ЈЛПП-а бр. 522 и продужење системом улица Петра Драпшина. На захтев Секретаријата за јавни превоз, пре продужења линије урађена је и нова регулација саобраћаја, претварањем одређених улица у једносмерне, на основу чега је омогућена реализација предложеног решења.

Нова траса линије биће: НОВИ  ЖЕЛЕЗНИК - Даринке Радовић - Авалска – Петра Драпшина - Чеде Златановића - Милорада Ћирића - Лоле Рибара - Радних акција - Авалска - Даринке Радовић - НОВИ ЖЕЛЕЗНИК

Линија ће у систему улица Петра Драпшина користити укупно 4 нова стајалишта успостављена на просеченом растојању од 300 метара, као и измештено стајалиште „Чеде Златановића“ на почетку ове улице.

Погледајте даљинар и ред вожње измењене линије ЈЛПП-а бр. 522.