Вести

Назад на вести

Линија 513 се продужава Ул. Живојина Табаковића у Великој Моштаници

513

...

Почев од четвртка 14.12.2017. године линија ЈЛПП-а бр. 513 биће продужена Улицом Живојина Табаковића у Великој Моштаници.

На наведени начин, Секретаријат за јавни превоз је решио вишегодишње захтеве грађана наведене улице, које је подржала ГО Чукарица, а тицали су се боље просторне приступачности јавном превозу и садржајима од интереса за грађане у центарлном делу месног насеља, као и проблема значајног пешачења дуж улице изразитог подужног нагиба.

За позицију новог терминуса је одређена локација у зони раскрснице Ул. Живојина Табаковића и Гњионска, где је уређена нова окретница, док ће дуж трасе у самој улици Живојина Табаковића бити успостављено два пара нових стајалишта, на половини продуженог дела, као и у зони терена фудбалског клуба Моштаница. Истовремено ће на другом крају линије, бити успостављен нови пар стајалишта у Ул. Моштаничка, у зони новог насеља у изградњи.

Нова траса линије је: СРЕМЧИЦА /НАСЕЉЕ ГОРИЦА/ - Дворжакова - Моштаничка - Велика Моштаница /Шумске економије/ - Добривоја Јовановића - Десетог октобра – Живојина Табаковића - ВЕЛИКА МОШТАНИЦА /ЖИВОЈИНА ТАБАКОВИЋА/.

Погледајте ред вожње продужене линије ЈЛПП-а бр. 513.