vest

Почетак радова на рехабилитацији терминуса Зелени венац

Секретаријат за јавни превоз од недеље 28.07.2024. године започиње радове рехабилитације саобраћајних површина терминуса „Зелени венац“ у Југ Богдановој улици,

Дуго одлагана рехабилитација коловозних површина на терминуса „Зелени венац“, по плану радова за 2024. годину дошла је на реализацију. У координацији са осталим градским службама, договорено је да се након изградње и асфалтирања нове кружне раскрснице улица Југ Богданова, Поп Лукина, Црногорска и Гаврила Принципа,  наставе радови на уређењу Југ Богаданове улице и најфреквентнијег терминуса јавог превоза у граду.

Планом Секретаријата за јавни превоз биће извршена комплетна замена коловозне површине у зони стајалишта јавног превоза, као и уређење тротоара на делу улице Југ Богданове од кућног бр. 1 до 9 који се користи као стајалишни плато за путнике линија ЈЛПП бр. 56 и 56Л. Радове ће изводити ЈКП „Београд пут.

Планирано је да радови трају 15 дана у периоду од 28. јула до 11. августа, а све у вези организације саобраћа линија ЈЛПП током радова у посебној вести у одељку Планираних режимских измена можете погледати овде.