Вести

...
Две додатне градске коридорске линије
03/04/2020 Секретаријат за јавни превоз у сарадњи са ЈКП ГСП „Београд” је увео 2 додатне градске коридорске линије за превоз медицинских радника и других запослених који имају потврду о радном ангажовању у време ванредног стања.
Опширније
...
Две нове приградскe коридорске линије
28/03/2020 Секретаријат за јавни превоз у сарадњи са СП Ласта је увео 2 додатне приградске коридорске линије за превоз запослених који раде у ДЗ Барајево и ДЗ Лазаревац, а живе у централним градским општинама. Линије ће саобраћати са Зеленог венца, преко Сајма и Жаркова, Ибарском магистралом до Домова здравља у Барајеву односно Лазаревцу. Превоз на новим линијама почиње од недеље 29.03.2020.године.
Опширније
...
Секретаријат за јавни превоз формирао посебну имејл-aдресу
23/03/2020 Секретаријат за јавни превоз формирао je посебну имејл-aдресу:javniprevoz.covid@beograd.gov.rs, на коју ће установе и субјекти достављати своје захтеве са потребама запослених за организовањем посебних линија градског и приградског превоза.
Опширније
...
Ред вожње градских коридорних линија који важи од 23. марта
22/03/2020 Након одлуке о укидању јавног превоза на територији Републике Србије, Град Београд је према уредби Владе преузео обавезу обезбеђивања линија које ће служити за превоз здравствених радника и запослених у систему града чији је долазак на посао неопходан за функционисање Града Београда.
Опширније
АРХИВА ВЕСТИ