Архива вести

Информација о режиму јавног превоза током извођења радова на реконструкцији и уређењу улице Цара Душана (део између улица Француска и Краља Петра)

...
Због радова на реконструкцији и уређењу улице Цара Душана (део између улица Француска и Краља Петра, за саобраћај је слободна раскрсница улица Душанова - Француска) дана 26.07.2020. године важиће следећи режим одвијања јавног превоза.
Опширније

Ред вожње јавног превоза у недељу као радним данима

...
На свим линијама градског, приградског и локалног превоза путника на територији града Београда у недељу, 21. јуна биће примењен ред вожње за радни дан. Како се наводи, такав ред вожње биће примењен због повећане мобилности грађана услед одржавања парламентарних, покрајинских и локалних избора.
Опширније

ЗАДУШНИЦЕ 06.06.2020. године

...
ЗАДУШНИЦЕ 06.06.2020. године
Опширније

Секретаријат за јавни превоз прилагођава превозне капацитете потребама грађана

...
Секретаријат за јавни превоз и ГСП „Београд” прате и снимају попуњеност возила у јавном линијском превозу путника, на основу чега се повећава број возила. То се чини на линијама на којима је утврђена попуњеност возила више од шездесет одсто од понуђених капацитета. На основу добијених података, до сада је у седам наврата извршено повећање броја возила на градским, приградским и локалним линијама јавног превоза.
Опширније

Информација о прекиду саобраћаја возова у Раљи

...
Због судара теретних возова у станици Раља у прекиду је саобраћај БГ воза на линији Београд центар-Младеновац.
Опширније