Архива вести

Измене режима

Информација о редовима вожње који ће бити примењени 11.11.2020. године

...
Због државног празника – Дан примирја у Првом светском рату, у среду, 11.11.2020. године, на свим линијама јавног градског и приградског превоза путника, биће примењени редови вожње за недељу.
Опширније

ЗАДУШНИЦЕ 07.11.2020. године

...
ЗАДУШНИЦЕ 07.11.2020. године
Опширније

Информација о режиму јавног превоза током извођења радова на реконструкцији и уређењу улице Цара Душана (део између улица Француска и Тадеуша Кошћушка)

...
Због радова на реконструкцији и уређењу улице Цара Душана (део између улица Француска и Тадеуша Кошћушка, за саобраћај је слободна раскрсница улица Душанова – Француска док ће расксница улица Душанова – Тадеуша Кошћушког бити затворена за саобраћај), у периоду од 27.07.2020. до 31.08.2020.године доћи ће до промена у раду линија јавног превоза на следећи начин.
Опширније

Информација о режиму јавног превоза током извођења радова на реконструкцији и уређењу улице Цара Душана (део између улица Француска и Краља Петра)

...
Због радова на реконструкцији и уређењу улице Цара Душана (део између улица Француска и Краља Петра, за саобраћај је слободна раскрсница улица Душанова - Француска) дана 26.07.2020. године важиће следећи режим одвијања јавног превоза.
Опширније

Ред вожње јавног превоза у недељу као радним данима

...
На свим линијама градског, приградског и локалног превоза путника на територији града Београда у недељу, 21. јуна биће примењен ред вожње за радни дан. Како се наводи, такав ред вожње биће примењен због повећане мобилности грађана услед одржавања парламентарних, покрајинских и локалних избора.
Опширније