Информација о промени режима рада линија јавног превоза током извођења радова у улици Антифашистичке борбе

03/03/2023 - 20/04/2023

Током извођења радова радова на реконструкцији дистрибутивног топловода са прикључцима дуж улица Антифашистичке борбе (Нови Београд), доћи ће до промена у раду линија јавног превоза.

Радови се изводе на коловозу у улици Антифашистичке борбе, на делу од раскрснице са улицом Милутина Миланковића до раскрснице са улицом Јурија Гагарина. Радови ће се изводити по фазама и то:

Фаза 2а – радови се изводе у десној коловозној траци у улици Антифашистичке борбе (гледано у смеру ка граду), на делу од зоне раскрснице са улицом Јурија Гагарина до зоне раскрснице са улицом Булевар Милутина Миланковића. Радови ће се изводити у периоду од 06.03. до 20.04.2023. године. Током извођења радова у овим фазама доћи ће до потпуног затварања за саобраћај на предметној деоници, због чега ће доћи до промена у раду линија јавног превоза и то:

- возила са линија број 94 ће саобраћати улицама:

  • у смеру ка Блоку 45 – Јурија Гагарина, Марка Христића, Ђорђа Станојевића, Булевар Милутина Миланковића и даље редовном трасом, док у супртоном смеру ће саобраћати редовно;

 - возила са линије број 95  ће саобраћати улицама:

  • у смеру ка граду – Јурија Гагарина, Булевар Милутина Миланковића, Милентија Поповића и даље редовном трасом, док ће у супротном смеру саобраћати редовно;