ВЕСТИ

Slika vesti
Информација о промени режима рада линија јавног превоза током извођења радова на изградњи саобраћајне везе Борска – петља „Ласта“ – Фаза 3, у улицама Саве Машковића, Црнотравска и Булевар Ослобођења

Током извођења радова на изградњи саобраћајне везе Борска – петља „Ласта“ – Фаза 3, у улицама Саве Машковића, Црнотравска и Булевар Ослобођења у периоду од 15.04. до 01.05.2021. године, доћи ће до промена у раду линија јавног превоза.

Опширније

Slika vesti
Делегација Београда у посети Москви и Санкт Петербургу

Делегација Београда, коју предводи председник Скупштине града Никола Никодијевић, борави у тродневној посети Москви и Санкт Петербургу. Акценат ове посете јесте потенцијална сарадња Града Београда и руске компаније „PC Transport systems” ради унапређења саобраћајног система на територији Београда и модернизације возног парка. Како је у изјави за Беоинфо рекао Никола Никодијевић, Град Београд има потребу за обнављањем возног парка како би грађани имали што комфорнији и што поузданији јавни превоз.

Опширније

Укидање редукције полазака линија у јавном градском превозу путника
Укидање редукције полазака линија у јавном градском превозу путника

У складу са продужењем радног времена сектора услуга до 22 сата, јавни градски превоз путника на територији Београда ће се од 8. априла одвијати према зимском реду вожње. Овакав ред вожње ће се примењивати у „шпиц” периодима, од 6.30 до 8.30 и од 13 до 17 часова, док ће редукције полазака у периоду од 20.30 часова до завршетка рада линија бити укинуте.

Опширније

Slika vesti
Истраживање Саобраћајаног факутета у вези заинтересованости грађана за коришћење речног превоза у Београду

У оквиру активности Универзитета у Београду - Саобраћајног факултета, планирао је спровођење истраживања потенцијалних корисника о могућности развоја и интеграције подсистема речног транспорта путника у Београду у постојећи систем јавног градског транспорта путника.

Опширније

Slika vesti
Корекције поласка воза број 8305

Почев од 05.04.2021. године коригује се време поласка воза број 8305, који саобраћа на линији „Ресник-Београд Центар“, тако да ће воз број 8305, од 05.04.2021. године, полазити из станице „Ресник“ у 8:15 часова (5 минута раније), уместо у 8:20 часова како је саобраћао по реду вожње до наведеног датума.

Опширније

АРХИВА ВЕСТИ

ЛИНКОВИ