ВЕСТИ

Редукција БГ воза на релацији Батајница–Земун–Батајница у недељу
Редукција БГ воза на релацији Батајница–Земун–Батајница у недељу

У оквиру извођења радова на реконструкцији, модернизацији и изградњи двоколосечне пруге Београд центар – Стара Пазова, планирано је затварање левог колосека између станица Земунско поље – Батајница у недељу, 19. септембра, од 18 до 22 часа.

Опширније

Slika vesti
Свечани пријеми и изложба поводом 20 година донације швајцарских трамваја у граду Београду

У суботу, 13.09.2021. године, поводом јубилеја „20 година донације швајцарских трамваја граду Београду“, а у оквиру јубилеја „30 година швајцарско-српске сарадње“, одржана су два свечана пријема, као и посебан програм и изложба на Калемегдану.

Опширније

Slika vesti
Снимање попуњености возила на линијама јавног превоза

Запослени Секретаријата за јавни превоз заједно са ЈКП ГСП „Београд” обавили су 1, 2. и 3. септембра, с почетком примене зимског реда вожње, теренска снимања попуњености возила на линијама јавног превоза путника на територији града Београда.

Опширније

Slika vesti
Измена реда вожње БГ воз-а у периоду 01-30.09.2021

Обавештавамо Вас да ће од 1.9.2021. године до 30.9.2021.године, у периоду од 11.00 до 14.00 часова, услед извођења радова на реконструкцији и изградњи двоколосечне пруге од Београд центра до Старе Пазове, доћи до затвора колосека између станица „Батајница“ и „Београд центар“, услед чега се мења се организација саобраћаја возова из система БГ:ВОЗ.

Опширније

Slika vesti
Представљена нова мултифункционална картица за јавни превоз – „београдска картица”

Нова картица за јавни превоз – „београдска картица” је од данас у продаји, изјавио је секретар за јавни превоз Јовица Васиљевић на данашњој конференцији за новинаре одржаној у Старом двору.

Опширније

АРХИВА ВЕСТИ

ЛИНКОВИ