ВЕСТИ

Slika vesti
Завршена студија Планирање и пројектовање система такси превоза путника у Београду

Секретаријат за јавни превоз је у сарадњи са Саобраћајним факутетом Универзитета у Београду у протеклом периоду завршио израду Студије „Планирање и пројектовање система такси превоза путника у Београду за период од 2020. до 2024.године".

Опширније

Slika vesti
Omogućena dopuna isteklih personalizovanih kartica starijim sugrađanima

Korisnicima usluga javnog linijskog prevoza putnika, starijim od 65 godina, kojima je istekao rok važenja personalizovane kartice od tri godine, od danas je omogućena kupovina godišnjih elektronskih karata za 2021. godinu bez prethodnog pribavljanja nove personalizovane kartice.

Опширније

Slika vesti
Организација јавног линијског превоза за наступајуће празнике

У складу са мерама Кризног штаба за сузбијање епидемије изазване вирусом Covid-19, Секретаријат за јавни превоз ће продужити постојећу организацију јавног линијског превоза путника до 11. јануара 2021. године.

Опширније

Slika vesti
Систем замене и допуне картица за јавни превоз функционисаће уобичајено и у наредном периоду

Градски секретар за јавни превоз Јовица Васиљевић рекао је данас да се, када је у питању допуна постојећих картица за превоз, ништа неће мењати.

Опширније

Slika vesti
Организација јавног линијског превоза за дане викенда на територији града Београда

Секретаријат за јавни превоз ће од сутра, 26. децембра, за дане викенда организовати превоз у складу са мерама које је Кризни штаб за сузбијање епидемије изазване вирусом Covid-19 донео на данашњој седници.

Опширније

ЛИНКОВИ