Информација о промени траса линија јавног превоза током извођења радова у улици Пуковника Миленка Павловића у Батајници

22/03/2023 - 25/03/2023

Током извођења радова на изградњи прикључења улице НОВА 47 на улицу Пуковника Миленка Павловића у Батајници, доћи ће до промена у раду линија јавног превоза.

Радови се изводе на коловозу у улици Пуковника Миленка Павловића, на делу од позиције које се налази око 250,0 метара после зоне раскрснице са улицом Царице Јелене, следећих 292,45 метара гледано у смеру ка насељу Нова Пазова. Радови ће се изводити у периоду од 23.03. до 26.03.2023. године.

Предметнa деоницa ће бити потпуно затворенa за саобраћај, због чега ће доћи до промене у раду линија јавног превоза и то:

Возила са линије бр. 700 ће саобраћати улицама:

  • „Батајница (железничка станица)“, Матрозова, Царице Јелене, Јована Бранковића, Катице Опачић, окретница „Батајница“, где ће вршити промену смера кретања и назад улицама Катице Опачић, Јована Бранковића, Саве Гркинића, Војвођанских бригада, Максима Бранковића, Краља Радослава, Војводе Николе Стањевића, „Батајница (железничка станица)“;

Возила са линије бр. 706 и 706Н ће саобраћати улицама:

  • у оба смера – Мајора Зорана Радосављевића, Царице Јелене, Матрозова до окретнице „Железничка станица /Батајница/“.

Возила са линије бр. 706Е ће саобраћати улицама:

  • у оба смера – Мајора Зорана Радосављевића, Јована Бранковића, Катице Опачић, Новосадска, Пуковника Миленка Павловића и даље редовном трасом.

Привремено се успостављају стајалишта:

 -  „Батајница /Центар/“ за смер према окретници „Батајница“ за линије бр. 700 и 706Е на позицији стајалишта које користи међумесни превоз у улици Јована Бранковића испред ватрогасног дома, односно око 150,0 метара после пешачког прелаза који се налази у зони раскрснице улица Мајора Зорана Радосављвића и Јована Бранковића;

Возила ће на измењеним деловима траса користити стајалишта:

- 706Е:

  • „Батајница“ - стајалиште у окретници које у редовном режиму користе линије бр. 706 и  706Н, у оба смера.
  • „Далматинских бригада“ - стајалиште које у редовном режиму користе линије бр. 706 и  706Н, у оба смера.
  • „Драге Михајловића“ - стајалиште које у редовном режиму користе линије бр. 706 и  706Н, у оба смера.