68

Зелени Венац - Нови Београд /Блок 70/

Нови Београд /Блок 70/ - Зелени Венац
Прикажи ред вожње
Р.Б. Назив Зона Шифра
1 Зелени венац А #296
2 Бранков мост А #297
3 Блок 21 А #118
4 Милентија Поповића А #301
5 Антифашистичке борбе А #332
6 Београдска арена А #376
7 Булевар уметности А #707
8 Булевар Зорана Ђинђића А #402
9 Милутина Миланковића А #801
10 "Аирпорт Цитy" А #799
11 Техничка школа "Нови Београд" А #797
12 Омладинских бригада А #795
13 Блок 70 А #793
14 Јурија Гагарина А #1108
15 Блок 70 А #1110