68

Нови Београд /Блок 70/ - Зелени Венац

Зелени Венац - Нови Београд /Блок 70/
Прикажи ред вожње
Р.Б. Назив Зона Шифра
1 Блок 70 А #1111
2 Јурија Гагарина А #1109
3 Гандијева А #790
4 Блок 70 А #792
5 Омладинских бригада А #2437
6 Техничка школа "Нови Београд" А #796
7 "Аирпорт Цитy" А #798
8 Милутина Миланковића А #800
9 Булевар Зорана Ђинђића А #401
10 Булевар уметности А #435
11 Београдска арена А #434
12 Антифашистичке борбе А #375
13 Милентија Поповића А #302
14 Блок 21 А #119
15 Бранков мост А #298
16 Зелени венац А #1049