Информација о промени режима рада линија јавног превоза током извођења радова у улици Ивана Милутиновића у насељу Борча

21/10/2022 - 10/01/2023

Tоком извођења радова на реконструкцији водоводне мреже у улици Ивана Милутиновића у насељу Борча у периоду од 21.10. до 10.01.2023. године доћи ће до промена у раду линија јавног превоза.

Радови се изводе на коловозу (лева саобраћајна трака) у улици Ивана Милутиновића, на делу од улице Зрењанински пут до Трга Ослобођења, гледано у смеру ка улици Борчанских жртава 1914 због чега возила са линија јавног превоза саообраћати на следећи начин:

  • Возила са линија бр. 95 и 105Л ће у смеру ка Зрењанинском путу од окретнице „Борча 3“ саобраћати улицама Беле Бартока, Братсва и јединства, Зрењанински пут и даље редовном трасом, док ће у супротном смеру саобраћати редовном трасом преосталом ширином коловоза од  најмање 3,5 метра;
  •  Возила са линије бр. 104 ће у смеру ка Зрењанинском путу саобраћати улицама Ивана Милутиновића, Трг Ослобођења, ЈНА, Ваљевског одреда, Братства јединства, Зрењанински пут и даље редовном трасом, док ће у супротном смеру саобраћати редовном трасом преосталом ширином коловоза од  најмање 3,5 метра.

Возила ће на измењеном делу трасе користити сва постојећа стајалишта ЈЛПП-а као и привремено успостављено стајалиште „ЈНА“ у улици ЈНА у висини кућног броја 80 у смеру ка Зрењанинском путу.