Информација о промени режима рада линија јавног превоза током извођења радова у висини пружног прелаза у Батајници

08/10/2021 - 31/03/2023

Током извођења радова на реконструкцији пруге Београд центар – Стара Пазова у насељу Батајница, у периоду од недеље 10.10.2021.године од 08.00 часова доћи ће до промена у раду линија јавног превоза.

Током извођења радова доћи ће до затварања пружног прелаза, због чега ће бити онемогућено кретање аутобуса између Батајнице и насеља Шангај, Бусије и Угриновци, па ће возила јавног превоза саобраћати на следећи начин:

  • привремено се укидају аутобуске линије бр. 702 (Бусије /Црква/ - Батајница /Железничка станица/) и 703 (Угриновци - Батајница /Железничка станица/);
  • успоставља се привремена аутобуска линија бр. 702Л (Батајница /Шангајска/ - Бусије /Црква/). Поласке можете видети овде;
  • успоставља се привремена аутобуска линија бр. 703Л (Батајница /Шангајска/ - Угриновци). Поласке можете видети овде;
  • успоставља се привремена аутобуска линија бр. 703Л1 (Кеј ослобођења - Батајница /Железничка станица/). Поласке можете видети овде.

Возила са линија бр. 702Л и 703Л ће промену смера кретања у насељу Шангај вршити на новоизграђеној привременој окретници „Батајница /Шангајска/“ у улици Младих горана, одакле ће путници новоизграђеном пешачком стазом и потходником испод железничке пруге моћи да дођу до железничке станице Батајница и везе са линијом БГ воза, као и до аутобуске окретнице линија 73, 700 и 703Л1 како би остварили везу са центром Батајнице, Земуном, Новим Београдом и центром града.

Зона радова