Информација о промени траса линија јавног превоза током извођења радова у улици Јанка Катића у Младеновцу

23/03/2023 - 20/05/2023

Током извођења радова на асфалтирању коловозне конструкције у улици Јанка Катића у Младеновцу, доћи ће до промена у раду линија јавног превоза.

Радови се изводе на коловозу у улици Јанка Катића, на делу од улице Краљице Марије до улице Вука Караџићаи изводиће се по фазама и то:

 Фаза 1 – радови се изводе у десној коловозној траци у улици Јанка Катића (гледано у смеру ка улици Вука Караџића), на делу од зоне раскрснице са улицом Краљице Марије до зоне раскрснице са улицом Вука Караџића. Радови ће се изводити у периоду од 23.03. до 21.05.2023. године.

Фаза 2 – радови се изводе у левој  коловозној траци у улици Јанка Катића (гледано у смеру ка улици Вука Караџића), на делу од зоне раскрснице са улицом Краљице Марије до зоне раскрснице са улицом Вука Караџића. Радови ће се изводити у периоду од 21.05. до 20.07.2023. године.

Током извођења радова у овим фазама, слободна коловозна трака ће бити једносмерна за одвијање саобраћаја и то из правца Краљице Марије ка улици Вука Караџића,  због чега ће доћи до промена у раду линија јавног превоза и то:

- возила са линија број 4191, 4194 и 4194Л ће саобраћати улицама:

  • у смеру ка центру Младеновца – Вука Караџића, Космајска, Краља Александра Обреновића и даље редовним трасама, док ће у супротном смеру саобраћати редовно;

 - возила са линија број 4192 и 4196 ће саобраћати улицама:

  • у смеру ка центру Младеновца – Вука Караџића, Космајска, Краља Александра Обреновића и даље редовним трасама, док ће у супротном смеру саобраћати редовно;

- возила са линија број 4199 и 4199Б ће саобраћати улицама:

  • у смеру ка центру Младеновца – Николе Пашића, Краља Александра Обреновића и даље редовном трасом, док у ће супротном смеру саобраћати редовно.
prikaz izmene